Bruschetta con tomate (sin gluten)

Bruschetta con tomate (sin gluten)

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
8 raciones

Ingrediënten

  • 80 g de trigo sarraceno en grano
  • 490 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar moreno
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 250 g harina panificable sin gluten Schär® (y algo más para espolvorear)
  • 1 ¼ cucharaditas de sal
  • 45 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 1 diente de ajo
  • 350 g de tomate maduro sin semillas, en trozos
  • 6 hojas de albahaca fresca
  • 2 pellizcos de orégano seco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 507.6 mg
Eiwitten 3.5 g
Calorieën 906 kJ / 216 kcal
Vetten 6.2 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 35.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...