
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocktail Sauce
- 125 g sunflower oil
- 75 g soya milk unsweetened
- 50 g tomato ketchup
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp Dijon mustard to taste
- 1 - 2 pinches ground white pepper to taste
Vegan Aioli
- 125 g sunflower oil
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp Dijon mustard
- 1 ½ Tbsp aquafaba (tinned chickpea liquid)
- ½ Tbsp apple cider vinegar
- 1 pinch fine sea salt
Popcorn Prawns
- 150 g gluten-free plain white flour
- 2 tsp sweet paprika
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g cornflakes vegan and gluten free (see tip)
- 140 g vegan butter diced
- 300 g large raw prawns, peeled deveined
-
1000
g sunflower oil for frying
of vegetable oil for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568.1 kcal / 2376.8 kJ
- Eiwitten
- 11.5 g
- Vetten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Natrium
- 638.1 mg