Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce

Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce

3.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

Cocktail Sauce
  • sunflower oil
    125 g
  • soya milk unsweetened
    75 g
  • tomato ketchup
    50 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • Dijon mustard to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground white pepper to taste
    1 - 2 pinches
Vegan Aioli
  • sunflower oil
    125 g
  • garlic cloves
    2
  • Dijon mustard
    ¼ tsp
  • aquafaba (tinned chickpea liquid)
    1 ½ Tbsp
  • apple cider vinegar
    ½ Tbsp
  • fine sea salt
    1 pinch
Popcorn Prawns
  • gluten-free plain white flour
    150 g
  • sweet paprika
    2 tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • cornflakes vegan and gluten free (see tip)
    150 g
  • vegan butter diced
    140 g
  • large raw prawns, peeled deveined
    300 g
  • sunflower oil for frying
    1000 g
    vegetable oil, for frying

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 638.1 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 2376.8 kJ / 568.1 kcal
Vetten 41.3 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 6.6 g
Koolhydraten 41.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...