Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 10 - 15 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve çok ince dilimlenmiş (1 mm)
- 150 g kırmızı soğan, dilimlenmiş (yakl. 1 cm)
- 150 g kabak, sadece çekirdeksiz kısmı, ince - uzun kesilmiş (yakl. 5 mm)
- 150 g havuç, ince - uzun kesilmiş (yakl. 3 mm)
- 1 tk tuz
- 300 g karides, orta boy, soyulmuş, temizlenmiş
- 1 tutam toz beyaz biber (optioneel)
- 100 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 1 tutam şeker
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 787.7 kJ / 188.3 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1039.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35p
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 Std.
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50p
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30p
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30p
Karides Sote
10p
Bolonez Soslu Lazanya
2 Std. 30 Min