Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g zeytinyağı
- 450 g su
- 15 g limon suyu
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 1 ½ tk şeker
- ¾ tk un
- 6 adet enginar, çanak (tanesi yakl. 90 g - Ø 8 cm) kararmaması için iyice limonlanmış
- 100 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 130 g patates, küp küp kesilmiş (1.5 cm), kararmaması için suya koyulmuş
- 90 g bezelye, dondurulmuş
- 1 dal dereotu yaprağı, servis etmek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1029.9 kJ / 246.4 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 11.2 g
Alternatieve recepten
Ratatuy
40min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1h
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Buharda pişmiş bezelye
20min
Orman Kebabı
1h
Zeytinyağlı Enginar
1h
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Karides Sote
10 Min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Zeytinyağlı Fava
35min