Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g zeytinyağı
- 450 g su
- 15 g limon suyu
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 1 ½ tk şeker
- ¾ tk un
- 6 adet enginar, çanak (tanesi yakl. 90 g - Ø 8 cm) kararmaması için iyice limonlanmış
- 100 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 130 g patates, küp küp kesilmiş (1.5 cm), kararmaması için suya koyulmuş
- 90 g bezelye, dondurulmuş
- 1 dal dereotu yaprağı, servis etmek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1029.9 kJ / 246.4 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 11.2 g
Alternatieve recepten
Buharda pişmiş karnabahar
30p
Pirinç unu
10p
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35p
Tavuk Bulyon
45 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1 Std.
Zeytinyağlı Enginar
1 Std.
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1 Std.
Buharda pişmiş brokoli
20min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Dana Stroganoff
1 Std.
Hünkar Beğendi
1 Std. 5 Min