Apparaten en accessoires
Butter-Paneer-Masala
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen4
-
Butter in Stücken30 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Ingwer, frisch gerieben20 g
-
passierte Tomaten, aus der Dose800 g
-
Mandeln, gehobelt30 g
-
Bockshornkleeblätter, getrocknet2 EL
-
Zimt½ TL
-
Nelken, gemahlen¼ TL
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Honig flüssig30 g
-
Salz1 ½ TL
-
Erbsen, TK aufgetaut200 g
-
Sahne100 g
-
Paneer in Stücken (2 x 3 cm), siehe Tipp400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Natrium
1280 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
1707 kJ /
408 kcal
Vetten
24 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Soul Food
80 recepten
Duitsland
Duitsland