Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Knoblauchzehen
- 30 g Butter, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Ingwer, frisch, gerieben
- 800 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 30 g Mandeln, gehobelt
- 2 EL Bockshornkleeblätter, getrocknet
- ½ TL Zimt
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 30 g Honig, flüssig
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 100 g Sahne
- 400 g Paneer, in Stücken (2 x 3 cm), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Koriander-Naan
1h 15min
Dhal
40min
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45min
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1h 25min
Rotes Linsen-Dal
1h
Veganes "Butter Chicken"
50min
Indischer Gemüsereis
1h
Naanbrote mit Blumenkohl, Feta-Minz-Dip und Matcha-Tahini
1h 20min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Dal Tadka
30min
Paneer Makhani
1h
Palak Paneer
45min