Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Knödelteig
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 125 g Milch
- 40 g Butter
- 20 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 1 TL Zucker
- 320 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Gemüse-Füllung
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g rote Paprika, in Streifen (0,5 x 3 cm)
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Möhren, in Streifen (0,5 x 3 cm)
- 500 g Wasser
Käsesauce und Fertigstellung
- 50 g Butterkäse, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Milch
- 200 g Sahne
- 15 g Senf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 Prise Zucker
- 20 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1688 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 633 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45min
Vegane Weißwürste
55min
Spätzle-Burger
1h 30min
Schoko-Knödel mit Pflaumensauce und Kürbiskernen
1h 15min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2 godz. 30 min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15min
Ravioli-Auflauf
1h 40min
Dinkelhack-Zucchinipäckchen vom Grill
1 Std. 10 Min
Käse-Kürbiskern-Stangen
1h 30min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30min
Eierlikör-Birnen-Plunder
2 Std. 45 Min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35min