Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Dinkel
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 2 - 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 200 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 10 g gemischte Kräuter (z. B. Thymian, Majoran, Petersilie), abgezupft
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Ajvar
- 150 g Feta, in Stücken
- 2 Prisen Fleur de Sel
- Sesam zum Bestreuen
- Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 425 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Körner-Brötchen
3 Std. 30 Min
Sesam-Stangen
1 Std.
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 10 Min
Mediterrane Baguettes
1 Std. 30 Min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Gefüllte Partybrötchen
1h 40min
Möhren-Mais-Buns
2 Std. 30 Min
Pesto-Hörnchen
1 Std. 20 Min
Fladenbrot
2h
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h
Garlic-Cheese-Bread
1h 35 min
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1 Std. 15 Min