Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 70 g Tomatenmark
- 30 g Paniermehl und mehr zum Wälzen
- 450 - 500 g Reis, gekocht (siehe Tipp)
- Öl zum Ausbacken
- 100 g Käse, Sorte nach Geschmack, in 20 Würfeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 428 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 65 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 min
Kartoffelwaffeln mit Tofucreme
1h
Veganer Dürüm
30 min
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45 min
Regenbogen-Fladenbrot
1h 10 min
Nuss-Bolognese
35 min
Babyfreundliches Erdäpfel-Spinat-Erbsen-Curry mit Chapatis
1h 25 min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1h
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2h
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2h