Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Muschelnudeln, groß (z. B. Conchiglioni)
- Wasser zum Kochen
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 70 g Walnusshälften
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (150 g), abgetropft
- 20 g Kapern, abgetropft
- 60 g Mayonnaise
- 25 g Crème fraîche
- 1 EL italienische Kräuter, TK
- ½ TL Zitronensaft
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 150 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 30 g Basilikumblätter, frisch
- Crema di Balsamico zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 218 kJ / 52 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 56 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1 Std. 15 Min
Gedämpfte Garnelen im Salatschiffchen mit gerösteter Curry-Sesam-Mayo
20 min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1 Std. 45 Min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1h 20 min
Chowder
45 min
Pulled Lachs Baguettes
45 min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50 min
Garnelen-Fajitas mit Joghurt-Guacamole und Sprossen
25min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25min
Spinat-Crostini
20 min
Salat mit gebratenen Garnelen
20 min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25min