Apparaten en accessoires
BBQ-Paprika
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Bacon in Würfeln50 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft40 g
-
rote Zwiebel40 g
-
Knoblauchzehe1
-
Öl und etwas mehr zum Braten10 g
-
Bratpaprika (z. B. Pimientos de Padrón)400 g
-
Meersalzflocken zum Bestreuen
-
Frischkäse250 g
-
Rauchsalz½ TL
-
Paprika de la Vera1 TL
-
Pfeffer¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
608 kJ /
146 kcal
Vetten
13 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 3/2021
41 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Dip Dip Hurra
10min
Limetten-Chili-Butter
10min
Coleslaw
40min
Zwiebel-Dip
2u. 20min
Bloody-Mary-Salat
20min
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30min
Rotweinbutter
3u. 20min
Deftiger Westernsalat
1u.
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min
Gefüllte Snackpaprika
20min
Knoblauchcreme à la Ikors
10min