Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Rinderhüftsteaks, sehnenfrei, in Stücken (3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g scharfe Chorizo, zum Braten, das Brät aus der Pelle gedrückt
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Ei
- 1 geh. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1733 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1234 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grünes Burger-Relish
40min
Croque Monsieur
20 min
Pikantes Mole-Hähnchen
55 min
Tortilla-Buns
2h 30min
Hähnchen-Kebabs mit Couscous-Salat und Zitronen-Dressing
50min
Salat-Wraps mit Hähnchen und Kokos-Currysauce
40min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1h 30min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Hähnchen in Estragonsauce
50min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15min