Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesanschalen
- 250 g Parmesan, in Stücken
Brezen-Salat und Fertigstellung
- 20 g Pinienkerne
- Öl zum Rösten
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 Zweig Rosmarin
- 200 g Laugenbrezeln (2 Stück), in Stücken (1 cm)
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm)
- 3 - 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 250 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 1 Pck. Mini-Mozzarella-Kugeln (125 g), abgetropft, halbiert
- 60 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2717 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1319 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1h 15min
Summer Rolls mit Spargel und Garnelen
50min
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1h 10min
Pulled Lachs Baguettes
45 min
Spargel-Bruschetta
45 min
Brezen-Salat
25 min
Hähnchen-Tortilla-Salat
40min
Gurken-Sushi
20 min
Süße Sommerrollen mit Mangosauce
1h
Weißes Schokomalheur
40min
Asia Shells
25 min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3 Std.