Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric

Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 10u. 55min
12 portions

Ingrediënten

Rosemary Ice Cream
  • oat milk
    795 g
  • fresh rosemary
    3 sprigs
  • sugar
    60 g
  • simple syrup (see Tip)
    200 g
  • xanthan gum
    ½ tsp
Apple Mousse
  • water
    425 g
  • apples, type Granny Smith (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
    1020 g
  • sugar divided
    215 g
  • agar-agar
    1 tsp
  • non-stick spray oil
  • chickpea liquid, canned (aquafaba)
    315 g
  • vegan whipping cream e.g. Silk®
    2 tsp
  • cream of tartar
    1 pinch
  • xanthan gum
    ½ tsp
Toasted Oat Crumble
  • fresh rosemary leaves only, chopped
    1 tsp
  • brown sugar
    140 g
  • rolled oats
    70 g
  • all-purpose flour
    155 g
  • salt
    1 tsp
  • vegan butter in pieces
    155 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 347.4 mg
Eiwitten 4.4 g
Calorieën 1847.8 kJ / 441.6 kcal
Vetten 11.6 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 82.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...