Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 spicchi di aglio
- 40 g di zenzero, radice fresca, pelata
- 80 g di miele
- 15 g di aceto bianco
- 60 g di salsa piccante coreana
- 60 g di miso
- 20 g di salsa di soia
- 30 g di olio di sesamo tostato
- 1 salmone intero eviscerato (circa 2 kg)
- 4 cucchiai di olio di semi di girasole
- 200 g di funghi shiitake freschi, a fette di 5 mm
- 2 cucchiai di olio di sesamo tostato
- 1 rametto di cipollotto, a fette di 2 mm
- 2 limoni, a spicchi
- semi di sesamo, tostati bianchi o neri (optioneel)
- 10 g di erbe aromatiche (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1028.4 kJ / 245.8 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 583.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 min
Misto di mitili all'orientale con riso basmati
50 min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1h 10 min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10 min
Pollo alla pechinese
55 min
Zuppetta di gamberi
1h
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1h 10 min
Sushi allo spada affumicato
55 min
Curry di ceci (vegan)
1h
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 Std.
Uramaki di salmone
2h 30 min