Salmone con miso e salsa gochujiang piccante

Salmone con miso e salsa gochujiang piccante

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 7u. 30min
10 porzioni

Ingrediënten

  • 4 spicchi di aglio
  • 40 g di zenzero, radice fresca pelata
  • 80 g di miele
  • 15 g di aceto bianco
  • 60 g di salsa piccante coreana
  • 60 g di miso
  • 20 g di salsa di soia
  • 30 g di olio di sesamo tostato
  • 1 salmone intero eviscerato (circa 2 kg)
  • 4 cucchiai di olio di semi di girasole
  • 200 g di funghi shiitake freschi a fette di 5 mm
  • 2 cucchiai di olio di sesamo tostato
  • 1 rametto di cipollotto a fette di 2 mm
  • semi di sesamo, tostati (optioneel) bianchi o neri
  • 2 limoni a spicchi
  • 10 g di erbe aromatiche (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 583.7 mg
Eiwitten 10.4 g
Calorieën 1028.4 kJ / 245.8 kcal
Vetten 17.4 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 13.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...