Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di vermicelli di riso
- 10 g di funghi shiitake secchi a pezzi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 18 fogli di carta di riso per involtini primavera
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1124 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Uramaki di salmone
2hod. 30min
Pastella per crêpes al cacao
1 Std.
Focacce di patata americana con trota affumicata
1 Std.
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50min
Menù: Cous cous di carne speziato con crema fondente (Bimby Friend)
40 Min
Crema di mais (creamed corn)
30min
Chicken Ramen
14hod. 40min
Hamburger alla messicana
4h 25min
Salsa mojo verde
10 Min
Merluzzo in crosta di erbe con riso e salsa al limone
1 Std.
Pilaf vegano
1 Std. 10 Min
Involtini primavera vietnamiti
40 Min