Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di vermicelli di riso
- 10 g di funghi shiitake secchi a pezzi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 18 fogli di carta di riso per involtini primavera
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1124 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Gyoza
1h
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Noodles con agnello e verdure
30min
Okonomiyaki
1h
Wonton soup
45 Min
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min
Dhal
40min
Tacos di pollo "al pastor"
50 Min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Involtini primavera vietnamiti
40min
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min