Compatibele versies
Goulash dos maneras: vegano y con carne
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 60 g de tomate concentrado
- 2 cucharadas de pimentón
- 2 cucharaditas de comino molido
- 2 cucharadas de mejorana seca
- 2 cucharaditas de piel de limón rallada
- 100 g de vino blanco
- 1400 g de agua
- 1400 g de patatas en trozos de 2 cm
- 2 pastillas de caldo de verduras desmenuzadas
- 2 cucharadas de maicena
- 2 hojas de laurel secas
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 salchichas de Frankfurt en rodajas (1 cm)
- 100 g de crème fraîche
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 229.1 mg
Alternatieve recepten
Arroz caldoso con atún fresco
40 min
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45 min
Tayín de ternera con arroz especiado y mini pasteles de pistacho
1h 30 min
Buñuelos de maíz y gambones
1h
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1 Std. 50 Min
Sopa de patata al curry
45 min
Fideuá de verduras y pollo
30 min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 min
Tallarines especiados
50 min
Espaguetis a la crema de limón
25 Min
Gratén de nachos
1h
Tarta de la abuela
4h 30min