客家紅糟蒸魚片

客家紅糟蒸魚片

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 人份

Ingrediënten

  • 紅鯛魚片 (約400克),洗淨,切塊
    2 片
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 太白粉
    1 小撮
  • 香油
    2 茶匙
  • 蒜頭
    5 粒
  • 新鮮紅辣椒 切段
    ½ 根
  • 10 克
  • 紅糟醬
    1 大匙
  • (含料理和蒸煮用水)
    530 克
  • 鴻喜菇 (約50克),切小丁
    ½ 包

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 6.2 g
Calorieën 399 kJ / 95 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 1.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...