Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 片 紅鯛魚片 (約400克),洗淨,切塊
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 大匙 米酒
- 1 小撮 太白粉
- 2 茶匙 香油
- 5 粒 蒜頭
- ½ 根 新鮮辣椒, 切段
- 10 克 薑
- 1 大匙 紅糟醬
- 530 克 水 (含料理和蒸煮用水)
- ½ 包 鴻喜菇 (約50克),切小丁
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 399 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0.7 g