Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g mistura de ervas aromáticas frescas (rosmaninho, salva, folha de louro, etc)
- 1 dente de alho
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 900 - 1000 g lombo de vaca (uma peça)
- 600 g água, mais q.b. até perfazer 150 g
- 200 g queijo mozarela cortado em cubos pequenos (5 mm aprox.)
- 200 g tomate s/ sementes, cortado em cubos pequenos (5 mm aprox.)
- 20 g folhas de manjericão cortadas em fatias finas (2 mm aprox.)
- 4 c. sopa de azeite
- 20 g cebolinho, mais q.b. picado p/ guarnecer
- ½ c. chá de flor de sal
- 20 g manteiga
- 5 g amido de milho
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1348.2 kJ / 322.2 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1100.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bife Wellington
50 min
Bombons de morango
35 Min
Compota de bacon
Nessuna valutazione
Camarão salteado em molho de coco caramelizado
25 Min
Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz
30min
Rolos de alho-francês recheados com frango e noz
55 min
Bife da vazia com molho tipo "Brasserie de l’Entrecôte" e batata-doce
50 min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2h 45min
Bife marinado em café com molho de frutos silvestres e salada verde
4h 30 min
Risoto de marisco Gochujang
1 Std.
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30min
Salada de rosbife com molho de malagueta e coentros
13h