Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Remoulade
- 200 g óleo
-
5
pés de cerefólio
of 5 pés de salsa - 50 g cornichons
- 1 ovo
- ½ - 1 c. chá de sumo de limão (optioneel)
- ½ c. chá de mostarda
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 pitada de açúcar
- 100 g crème-fraîche
Rosbife e batatas
- 600 g lombo de vaca
- 20 g manteiga
- 2 pés de alecrim
- Água q.b.
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - Azeite q.b. p/ untar
- 800 g batata-doce cortada em palitos grossos (1 cm aprox.)
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Pimentão doce q.b.
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4206 kJ / 1004 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 72 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1933 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bife Wellington
50 min
Piano com molho barbecue e salada de cenoura
11h
Frango com chocolate preto
35p
Bacalhau Choux
1h 45min
Fondue de abóbora com camarão
Geen beoordelingen
Cogumelos cremosos com batata assada crocante
1h 30min
Espargos e batata com molho holandês
50 min
Peito de frango à parmegiana
1h 10 min
Pizza Marguerita
1h 15min
Beringela assada com queijo de cabra - TM5
40min
Dourada com manjericão
40min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30p