Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa (media dimensione, vedere consigli)
Purè
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1263.7 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 48.3 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 653.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Risotto alla zucca
30 min
Impasto base per pane
1h
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15 min.
Risotto alla carbonara
2 godz.
Risotto zafferano e speck
35 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Purè di patate nature
55 min
Besciamella
15min
Torta della nonna (TM6)
1h 30 min