Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa (media dimensione, vedere consigli)
Purè
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1263.7 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 48.3 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 653.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di patate e zucca
50 min
Purè di patate nature
55 min
Coppa cookies
3u. 30min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15 min
Risotto alla zucca
30 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Impasto base per pane
1h
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Impasto per pizza integrale
2h