Teriyakilax (sous-vide)

Teriyakilax (sous-vide)

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 portioner

Ingrediënten

  • vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna
    1450 g
  • sesamfrön, valfri färg
    40 g
  • färska laxfiléer (à ca. 150 g)
    4
  • teriyakisås
    75 g
  • färsk ingefära tunt skivad
    20 g
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 95 mg
Eiwitten 33 g
Calorieën 1650 kJ / 394 kcal
Vetten 26 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen