Sous-vide lax

Sous-vide lax

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
2 portioner

Ingrediënten

  • färska laxfiléer med skinn & utan ben (ca 135 g vardera)
    2
  • havssalt
  • färsk persilja
    2 kvistar
  • färsk dill
    2 kvistar
    2 kvistar färsk timjan
  • bitar citronskal
    2
  • olivolja
    2 matskedar
  • vatten
    1800 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 248 mg
Eiwitten 28 g
Calorieën 1689 kJ / 407 kcal
Vetten 33 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen