Apparaten en accessoires
Sous-vide lax
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
2 portioner
Ingrediënten
-
färska laxfiléer med skinn & utan ben (ca 135 g vardera)2
-
havssalt
-
färsk persilja2 kvistar
-
2 kvistar färsk timjanfärsk dill2 kvistar
-
bitar citronskal2
-
olivolja2 matskedar
-
vatten1800 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
248 mg
Eiwitten
28 g
Calorieën
1689 kJ /
407 kcal
Vetten
33 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Grundkokboken
158 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Laxburgare med parmesanzucchini
Geen beoordelingen
Torsk i tomatsås
1u.
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Geen beoordelingen
Curry laksa
Geen beoordelingen
Fisktacos med japansk majonnäs
Geen beoordelingen
Poké bowl med tonfisk
1u.
Krämig svamprisotto med räkor
1u.
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Geen beoordelingen
Avokado med ägg och laxtartar
Geen beoordelingen
Tonfiskpasta
35min