Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 150 g abóbora cortada em pedaços
- 150 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 20 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de canela em pó
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ c. chá de gengibre em pó
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 20 g mel
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1171.2 kJ / 279.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 209.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Suspiros
2h
Bolo do caco
1 Std. 50 Min
Vinho quente
15min
Mostarda de estragão
Pas d’évaluation
Lángos no forno com natas azedas e queijo
30 min
Focaccia integral com cebola e pimento - TM5
Pas d’évaluation
Mistura de farinhas com gordura
Pas d’évaluation
Kaiserschmarrn (panquecas de passas)
35 min
Arroz asiático com ovo e legumes
35 min
Pão pitta
2h
Glacê
5 Min
Hambúrguer de frango em pão nuvem
45 min