Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 150 g abóbora cortada em pedaços
- 150 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 20 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de canela em pó
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ c. chá de gengibre em pó
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 20 g mel
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1171.2 kJ / 279.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 209.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyozas japonesas de porco e gengibre
50 Min
Pão com azeitonas
6h
Pão de milho
1h 20min
Pudim de tapioca com abacaxi
1h 25min
Pão doce
2 Std. 30 Min
Creme de chocolate
1h 20min
Bolinhos de batata
45 Min
Torta de maçã
1 Std.
Enroladinhos de queijo e fiambre
55 min
Pão de nozes
1 godz. 55 min
Bolo podre de Castro Daire
2 godz. 35 min
Pão integral com tomilho-limão
2 godz. 35 min