Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 65 g queijo parmesão
- 500 g frango assado s/ osso
- 15 g coentros
- 10 g salsa
- 10 g manjericão
- 2 tiras de casca de limão
- 500 g queijo ricota
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Molho
- 50 g chalota
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 25 g amido de milho
- 5 g mostarda
- 1 pitada de pimenta preta
- 500 g água
- 150 g espargos verdes cortados em pedaços
- 50 g crème fraîche
Crepes
- 500 g leite
- 250 g farinha tipo 65
- 4 ovos
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal
- Manteiga q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 854 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanakopitas de carne e espinafres
1sa 5 dk
Técnica Placas de lasanha
30min
Tarte grega
40min
Mini quiches de espinafres, ricota e bacon
40min
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10 dk
Crepes com espinafres e ovo
1sa 5 dk
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Lasanha caprese
50 min
Fritata de salmão, agrião e leite de coco
1 godz. 30 min
Quiche de espinafres e bacon
1sa 20 dk
Canelones de salsicha e espinafres
1h
Enchiladas de frango
1h