Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g garlic cloves
- 25 g shallots
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef bakso (Indonesian meatball), cut in quarters
- 100 g cooked chicken meat, shredded
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked basmati rice, refrigerated overnight
- 15 g red bird's eye chillies, cut in thin slices
- 50 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- 50 g fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 20 g crispy fried shallots
- 3 sunny side eggs
- ½ tsp chicken stock powder
- garlic crackers, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2500 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1765 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Potato Curry Soup
35 min
Cold Red Curry Soup
30min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15 min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 godz. 40 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Vegetable paella
40 min
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
1h 10 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
One Pot Chicken Rice
50 min