Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada

Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada

4.5 38 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
8 raciones

Ingrediënten

Masa
  • 50 g de aceite de oliva
  • 50 g de cerveza
  • 50 g de agua
  • 250 g de harina de espelta
  • 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
  • 500 g de cebolla en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 30 g de brandy
  • 30 g de azúcar moreno
  • 1 pellizco de sal
Montaje
  • 1 cucharadita de pimentón
  • aceite de oliva
  • 8 de higo (cortados en cuartos o en rodajas)
  • 80 g de sobrasada (en 8 trozos)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 135.2 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1414.3 kJ / 338 kcal
Vetten 17 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 40.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...