Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de cerveza
- 50 g de agua
- 250 g de harina de espelta
- 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
- 500 g de cebolla en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de brandy
- 30 g de azúcar moreno
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 1 cucharadita de pimentón
- aceite de oliva
- 8 higos (cortados en cuartos o en rodajas)
- 80 g de sobrasada (en 8 trozos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1414.3 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 135.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con samfaina
1 godz.
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1h 30min
Coca de verduras
40min
Coca de verduras
30 min
Pa amb oli mallorquín
4 Std. 10 Min
Masa para cocas
1 godz.
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30min
Mini coca con ratatouille
25min
Coca de trempó de verano
1 godz.
Cocas de calabacín
2 godz.
Bizcocho o coca de cuarto
1 godz.
Pizza de cerveza con jamón ibérico, higos y rúcula
50min