Apparaten en accessoires
蝦肉鑲玉環
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
12 個
Ingrediënten
-
白蘿蔔 洗淨去皮切厚片(厚度約2.5公分),切約8-12片1 條
-
生白蝦 去殼留尾巴10 - 12 隻
-
去殼蝦仁 (約15隻)180 克
-
豬絞肉 (詳見要訣)100 克
-
芹菜 切末(約20克)2 根
-
醬油2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
白芝麻油½ 茶匙
-
水600 克
-
蠔油1 大匙
-
太白粉½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Natrium
130.7 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
147.6 kJ /
35.3 kcal
Vetten
1.4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
19.8 g
Koolhydraten
1.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
點一桌年夜飯
6 recepten
Taiwan
Taiwan