蝦肉鑲玉環

蝦肉鑲玉環

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
12 個

Ingrediënten

  • 白蘿蔔 洗淨去皮切厚片(厚度約2.5公分),切約8-12片
    1 條
  • 生白蝦 去殼留尾巴
    10 - 12 隻
  • 去殼蝦仁 (約15隻)
    180 克
  • 豬絞肉 (詳見要訣)
    100 克
  • 芹菜 切末(約20克)
    2 根
  • 醬油
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白芝麻油
    ½ 茶匙
  • 600 克
  • 蠔油
    1 大匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Natrium 130.7 mg
Eiwitten 3.8 g
Calorieën 147.6 kJ / 35.3 kcal
Vetten 1.4 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 19.8 g
Koolhydraten 1.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...