Pierogi con batata y ricota

Pierogi con batata y ricota

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 10min
50 unidades

Ingrediënten

Cocción de batatas
  • 600 g de agua
  • 450 g de batatas peladas, en trozos de 2-3 cm
Mantequilla de salvia
  • 1 - 2 ramitas de salvia fresca (solo las hojas)
  • 60 g de mantequilla en trozos
Relleno
  • 150 g de queso ricota
  • 2 - 3 pellizcos de nuez moscada molida
  • ¼ - ½ cucharadita de sal
  • ¼ cucharadita de pimienta molida
Masa
  • 250 g de agua
  • 250 g de harina de trigo
  • 220 g de harina integral de trigo
  • 10 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita sal

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Natrium 72.5 mg
Eiwitten 1.5 g
Calorieën 244.3 kJ / 58.4 kcal
Vetten 1.7 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 9.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...