Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 10 g de feuilles de persil frais
- 20 g de feuilles de basilic frais
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g d'escalope de poulet, sans peau, détaillée en cubes (2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 1150 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de poule
- 400 g de pâtes sèches, type penne
- 1 citron jaune non traité (zester et presser ⅓ du citron, couper les ⅔ restants en tranches pour la finition)
- 150 g de ricotta fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3254 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 82.8 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1049 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45min
Riz au poulet et chorizo
35min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
One pot blé au bœuf et au paprika
35min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 min
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
20min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25min
One pot penne légumes du soleil et feta
45min