Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 10 g de feuilles de persil frais
- 20 g de feuilles de basilic frais
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g d'escalope de poulet, sans peau, détaillée en cubes (2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 1150 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de poule
- 400 g de pâtes sèches, type penne
- 1 citron jaune non traité (zester et presser ⅓ du citron, couper les ⅔ restants en tranches pour la finition)
- 150 g de ricotta fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3254 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 82.8 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1049 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Linguine aux champignons et aux lardons
30 Min
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45 Min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 Min
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30 Min
One pot blé au bœuf et au paprika
35 Min
Poulet au lait de coco, nouilles sautées aux légumes
50min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 Min
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
20min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45 Min
One pot penne légumes du soleil et feta
45 Min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 Min