Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di mozzarella
- 200 g di Brie a fettine (2 mm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di mele Granny smith
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3498 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 41.3 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 godz. 30 min
Pizza ai peperoni
1sa 55 dk
Pizza frescolina
1h 40min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Torta salata con bucce di patate
2h 30min
Pizza prosciutto e funghi
1 godz. 45 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Pizza bianca alla ligure
1 godz. 45 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35 min.
Pizza alle zucchine
1 godz. 45 min