Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi
- burro q.b.
- 500 g di ricotta fresca compatta, sgocciolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Ragù di salsiccia
- 50 g di cipolla a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di salsicce di maiale spellate e a pezzi (2-3 cm)
- 5 g di vino bianco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1888.9 kJ / 451.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 957.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Lasagne alla bolognese
2h 15min
Polpette alla calabrese
50min
Panettone gastronomico farcito
7 Std. 30 Min
Fagottini sfogliati alle melanzane
50min
Scrigno di cappelletti
2h
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30 min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45min
Crostata ai cachi freschi
1h
Girelle di pizza salame e pesto
2 Std. 45 Min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h