Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia

Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia

4.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 20min
8 porzioni

Ingrediënten

Pasta
  • 200 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 500 g di spinaci freschi
  • burro q.b.
  • 500 g di ricotta fresca compatta, sgocciolata dal siero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Ragù di salsiccia
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di salsicce di maiale spellate e a pezzi (2-3 cm)
  • 5 g di vino bianco
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 957.7 mg
Eiwitten 24.3 g
Calorieën 1888.9 kJ / 451.5 kcal
Vetten 28.9 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 12.2 g
Koolhydraten 25.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...