
Apparaten en accessoires
Bloedige hersenspaghetti
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
droge pasta, type spaghetti dik350 g
-
eieren2
Voeding per 1 portie
Calorieën
541.2 kcal /
2264.2 kJ
Eiwitten
31.1 g
Vetten
28.6 g
Koolhydraten
38.8 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
12.1 g
Natrium
1644.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux