Apparaten en accessoires
Bloedige hersenspaghetti
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1644.2 mg
Eiwitten
31.1 g
Calorieën
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Vetten
28.6 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
38.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Peperkoekkoekjes
2u. 20min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Caipirinha van mango
5min
Gnocchi Tricolore
35min
Shakshuka
50min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen