Apparaten en accessoires
Bloedige hersenspaghetti
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1644.2 mg
Eiwitten
31.1 g
Calorieën
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Vetten
28.6 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
38.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Buikmannetjes
1u. 30min
Borscht
50min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Lolly's
40min
Japanse kip curry
55min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Vegan Bolognese
50min
Beef Wellington
10u. 10min