Bloedige hersenspaghetti

Bloedige hersenspaghetti

2.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u. 30min
8 porties

Ingrediënten

  • Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)
    300 g
    300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)
  • Parmezaanse kaas in stukken
    200 g
  • mozzarella in stukken
    200 g
  • uien gehalveerd
    150 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    30 g
  • baconblokje (± 5 mm)
    200 g
  • tomatenpuree
    20 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • water
    500 g
  • paprikapoeder
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • droge pasta, type spaghetti dik
    350 g
  • eieren
    2

Voeding per 1 portie

Calorieën 541.2 kcal / 2264.2 kJ
Eiwitten 31.1 g
Vetten 28.6 g
Koolhydraten 38.8 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 12.1 g
Natrium 1644.2 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...