Apparaten en accessoires
Bloedige hersenspaghetti
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1644.2 mg
Eiwitten
31.1 g
Calorieën
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Vetten
28.6 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
38.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10u. 10min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Bijentaart met glazuur
1u. 25min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Groentesticks
Geen beoordelingen
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Geen beoordelingen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min