Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spicchi di aglio
- 2 peperoncini verdi, freschi, tagliati a metà, ev. privati dei semi
- 25 g di radice di zenzero fresco,pelato, a fette (2 mm)
- 15 g di olio vegetale
- 100 g di cipolle, tagliate in quattro
- 2 cucchiaini di coriandolo, in polvere
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di chili in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
-
600
g di ceci, cotti
of 250 g di ceci, secchi, in ammollo in acqua tutta la notte e cotti per 45 minuti - 300 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 5 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate, per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in agrodolce
40min
Indian Butter Chicken veloce
45min
Noodles vegetariani
35min
Curry panang
45min
Biryani di verdure
50min
Mapo tofu
20min
Curry di lenticchie
50min
Hummus
10min
Manzo alla Stroganoff
45min
Involtini estivi
30min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Dal di lenticchie
35min