Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spicchi di aglio
- 2 peperoncini verdi, freschi, tagliati a metà, ev. privati dei semi
- 25 g di radice di zenzero fresco,pelato, a fette (2 mm)
- 15 g di olio vegetale
- 100 g di cipolle, tagliate in quattro
- 2 cucchiaini di coriandolo, in polvere
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di chili in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
-
600
g di ceci, cotti
of 250 g di ceci, secchi, in ammollo in acqua tutta la notte e cotti per 45 minuti - 300 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 5 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate, per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de chalet
40 Min
Stufato con patate e champignon
1 Std.
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3h 10min
Korma di verdure con anacardi
55min
Curry di zucca
1 Std.
French Dressing
15min
Hummus
10 min
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 Min
Gazpacho
1h 15 min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Flammkuchen vodese
1h 30min