Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di melanzane tonde (2 melanzane) a fette (1 cm)
- 50 g di olio di oliva
- 200 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 150 g di peperoni verdi o rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 400 g di pomodori pelati in scatola (peso lordo)
- 120 g di vino rosso
- 1 cucchiaio di origano, secco
- 1 cucchiaino di zenzero, secco, macinato
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di lenticchie rosse, secche (vedere consiglio)
Besciamella
- 40 g di burro + q.b.
- 500 g di latte
- 40 g di farina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Biryani di verdure
50 min
Curry di lenticchie
50 min
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45 min
Curry indiano di verdure
1h 10 min
Carbonara vegetariana
30 min
Hamburger vegano di fagioli
1h 20 min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35 min
Curry di verdure
1h
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30 min
Insalata di broccoli con pinoli
5min