Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di fagioli munghi neri, secchi (fagioli di lenticchie)
- 40 g di fagioli rossi, secchi
- 600 g di acqua + q.b. per mettere in ammollo i fagioli
- 20 g di radice di zenzero fresco pelato, a fette (2 mm)
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- 20 g di ghi, burro chiarificato (v. Consigli)
- 2 cucchiaini di semi di cumino
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 6 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 50 - 70 g di panna molto densa (circa 48% di grassi), q.b. per servire
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di verdure
1h
Curry di verdure all'indiana (Bimby Friend)
50 min
Caponata di lenticchie
Geen beoordelingen
Chana masala
45 Min
Curry vegetariano
35min
Hummus
10min
Zuppa Tom Kha Gai
35min
Zuppa di rape
30 Min
Couscous con agnello e verdure
50 min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Geen beoordelingen
Biscotti alla quinoa
Geen beoordelingen