Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti (optioneel)
- 170 g di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo medie
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 100 g di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
- 150 g di lamponi freschi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1683 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 203.6 mg
Alternatieve recepten
Freakshake gusto macarons
2 Std. 40 Min
Cuori al cioccolato e pistacchio
2 Std.
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5hod.
Victoria sponge fragole e limone
4h 30min
Cheesecake al tè verde
5h 30min
Muffin ai mirtilli e lamponi con crema di yogurt
1 godz.
Cupcake ragnatela
1h 30min
Cake pops natalizie
4h
Sponge cake all'arancia
2 Std.
Naked cake al cioccolato
4h
Torta Red velvet
3 Std.
Waffles alla panna
1u. 15min