Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti (optioneel)
- 170 g di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo medie
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 100 g di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
- 150 g di lamponi freschi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1683 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 203.6 mg
Alternatieve recepten
New York cheesecake
6h 30min
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2h
Victoria Sponge cake
1h 30min
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1h 20min
Victoria sponge fragole e limone
4 godz. 30 min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Omini di pan di zenzero
2u. 5min
Pavlova
2 godz. 45 min
Cupcake mimosa all'arancia
1h 5min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Red velvet cake
1h 15min
Apple pie
1h 20min