Victoria sponge

Victoria sponge

4.5 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
10 fette

Ingrediënten

Pan di Spagna
  • 170 g di farina tipo 00
  • 3 g di bicarbonato di sodio
  • ½ stecca di vaniglia (optioneel) i semini estratti
  • 170 g di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
  • 170 g di zucchero
  • 3 uovo medie
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
  • 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 100 g di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
  • 150 g di lamponi freschi
  • zucchero a velo a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 203.6 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 1683 kJ / 402 kcal
Vetten 25.5 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 8.8 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...