Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- 170 g di burro a temperatura ambiente, a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 240 g di zucchero
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 120 g di burro a pezzi
- 3 uova medie (circa 53-63 g l'una)
- 200 g di panna vegetale zuccherata
Terminare la preparazione
- 500 g di fragole
- limoncello q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2115.2 kJ / 505.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 45.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownies al caramello
2h
Porridge alla frutta e cannella
15min
Babka
16h 30min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3h 30min
Pan di Spagna
1h
Mini éclair ai lamponi
3h
Victoria Sponge cake
1h 30min
Cestini con crema alla zucca
2h
Victoria sponge
1h 30min
Muffin ad alberello natalizio
1 Std. 20 Min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Mattoni di pan di zenzero
2 Std. 35 Min