Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 170 g di burro a temperatura ambiente, a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 240 g di zucchero
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 120 g di burro a pezzi
- 3 uova medie (circa 53-63 g l'una)
- 200 g di panna vegetale zuccherata
Terminare la preparazione
- 500 g di fragole
- limoncello q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2115.2 kJ / 505.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 45.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red velvet cake
1h 15min
New York cheesecake (2 persone)
6h 30min
Victoria Sponge cake
1h 30min
Panini dolci alla patata americana
3h
Cupcake Cappuccino
50min
New York cheesecake
6h 30min
Brownie sandwiches al burro di arachidi con gelato
3h
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1h 30min
Victoria sponge
1h 30min
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Scones
30min
Pizza napoletana
9h