Apparaten en accessoires
水煮蛋配荷兰酱
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
荷兰酱
-
蛋黄3 颗
-
柠檬汁1 汤匙
-
海盐 ,调味用1 小撮
-
黑胡椒粉 ,调味用1 小撮
-
黄油 切1-2厘米块100 克
水煮蛋
-
水1900 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克) 可生食4 个
-
芦笋 切段1 把
-
鱼籽 ,装饰用1 汤匙
-
新鲜细香葱 装饰用1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
191.7 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
1393.8 kJ /
333.1 kcal
Vetten
29.7 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 recepten
China
China