Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de lait
- 2 gousses de vanille Bourbon, fendues en deux dans la longueur et égrainées
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 90 g de fécule
- 1 pâte brisée maison
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1929.1 kJ / 460.9 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 292.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondant au chocolat
40 min
Tarte amandine aux poires
2h 30 min
Tarte Tatin
1h
Flan pâtissier au chocolat au lait
1 Std. 40 Min
Crème dessert au gianduja
4 Std. 15 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Far breton aux pruneaux
1h
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Flan à la noix de coco
1h 15 min
Flan sans pâte
6h