Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz potatoes, cut into large, uniform pieces
- 25 oz water
- 7 oz yellow onions, quartered
- 11 oz olive oil
-
8
medium eggs
of 6 large eggs - 1 tbsp baking powder
- 1 tsp salt
- 1 garlic clove, chopped
- 4 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 5 oz grated mozzarella cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2036.6 kJ / 486.8 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 43.4 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 579.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 Std. 20 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Rolled Frittata
55min
Lemon Garlic White Rice
35min
Shredded Beef in Brown Ale
10 Std. 20 Min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1sa 10 dk
Beef Ragout with Macaroni
30 dk
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 dk
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1sa 30 dk
Red Rice
1h 25 min.
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min