Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2030 g água
- 250 g placas de lasanha frescas, cortada em quadrados (12x12 cm aprox.)
- 2 chalotas cortadas em metades
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1 malagueta vermelha cortada em fatias (3 mm aprox.)
- 400 g abóbora s/ casca, s/ sementes, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de caldo de legumes
- ¼ c. chá de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- 50 g couve kale cortada em tiras (1 cm aprox.)
- 200 g queijo ricota
- 20 g mistura de sementes (sementes de abóbora, pinhão, etc.)
- 2 pés de manjericão, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2058.1 kJ / 491.9 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 381.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Sopa fria de caril vermelho
10 min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1 godz.
Legumes com arroz vietnamita
40min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1h 20min
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1 godz. 15 min
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25min
Trouxa de abóbora e especiarias
1 godz.
Húmus de aproveitamento de legumes
10 min
Sopa de thenthuk
1 godz.
Gratinado de brócolos e quinoa com creme de couve-flor da Sena
1 godz.
Massa com molho de legumes e queijo
1 godz.