Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g azeite
- 3 c. chá de sementes de mostarda pretas
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 3 c. sopa de pasta de alho e gengibre (ver dica)
- 2 c. chá de sementes de coentros
- 2 c. chá de sementes de cominhos
- 2 folhas de louro
- ¼ c. chá de curcuma em pó
- 120 g concentrado de tomate
- 2 malaguetas vermelhas frescas cortadas em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g iogurte grego, mais q.b. p/ servir
- 200 g leite de coco
- 2500 g perna de borrego
- Água q.b. p/ assar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1625.5 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 430.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango Tikka Masala com massa
45 Min
Empadão de couve-flor
1 Std. 35 Min
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40 Min
Vazia no forno com molho picante
4 Std. 20 Min
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM6
30min
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40 Min
Creme de tamboril e camarão
1h
Costeletas de borrego com molho cremoso
Keine Bewertungen
Arroz de vegetais e kimchi com ovo estrelado
50 Min
Sobremesa de abóbora com crocante de noz
1h 30min
Rolo recheado com espinafres e queijo
50 Min
Caçarola de batata e salmão
45 Min