Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g azeite
- 3 c. chá de sementes de mostarda pretas
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 3 c. sopa de pasta de alho e gengibre (ver dica)
- 2 c. chá de sementes de coentros
- 2 c. chá de sementes de cominhos
- 2 folhas de louro
- ¼ c. chá de curcuma em pó
- 120 g concentrado de tomate
- 2 malaguetas vermelhas frescas cortadas em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g iogurte grego, mais q.b. p/ servir
- 200 g leite de coco
- 2500 g perna de borrego
- Água q.b. p/ assar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1625.5 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 430.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiras de vaca e espargos salteados
30 min
Salada japonesa de caranguejo fingido (salada kani) - TM6
15 min
Sopa asiática com frango
1 Std. 10 Min
Doce de ginja
Geen beoordelingen
Salada primavera
25 min
Bombons de licor de amêndoa amarga
1h 15min
Citrinos com merengue
35 min
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2 Std.
Quiche de presunto e camembert
1 godz.
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1h 15min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min
Pudim de batata-doce e abóbora
1 Std. 10 Min