Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g azeite
- 3 c. chá de sementes de mostarda pretas
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 3 c. sopa de pasta de alho e gengibre (ver dica)
- 2 c. chá de sementes de coentros
- 2 c. chá de sementes de cominhos
- 2 folhas de louro
- ¼ c. chá de curcuma em pó
- 120 g concentrado de tomate
- 2 malaguetas vermelhas frescas cortadas em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g iogurte grego, mais q.b. p/ servir
- 200 g leite de coco
- 2500 g perna de borrego
- Água q.b. p/ assar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1625.5 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 430.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de lentilhas com puré de batata-doce, aipo e brócolos
1 Std.
Empada de cabrito da Sara Lajas
13h 20min
Salada de carne com erva-príncipe
Keine Bewertungen
Peixe crocante com maionese de coentro
1 Std. 15 Min
Arroz rápido de amêijoas à bulhão pato
25 Min
Bolinhos de curgete e camarão com iogurte
30 Min
Bacalhau com arroz, pimentos e tomate
50 Min
Peixe agridoce com arroz
1h 5min
Sanduíche de cookies com manteiga de amendoim
30 Min
Mini galetes de cogumelos
1h 45min
Margaritas de pêssego
15min
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45min