Perna de borrego com iogurte e especiarias

Perna de borrego com iogurte e especiarias

4.5 2 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 29u. 50min
12 doses

Ingrediënten

  • azeite
    20 g
  • sementes de mostarda pretas
    3 c. chá de
  • cebola cortada em pedaços
    250 g
  • pasta de alho e gengibre (ver dica)
    3 c. sopa de
  • sementes de coentros
    2 c. chá de
  • sementes de cominhos
    2 c. chá de
  • folhas de louro
    2
  • curcuma em pó
    ¼ c. chá de
  • concentrado de tomate
    120 g
  • malaguetas vermelhas frescas cortadas em pedaços
    2
  • sal
    1 c. chá de
  • iogurte grego mais q.b. p/ servir
    100 g
  • leite de coco
    200 g
  • perna de borrego
    2500 g
  • Água q.b. p/ assar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 430.2 mg
Eiwitten 45.2 g
Calorieën 1625.5 kJ / 387 kcal
Vetten 22.2 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 9.2 g
Koolhydraten 4.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...