Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g água
- 500 g abóbora Hokkaido cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 150 g manteiga cortada em pedaços
- 280 g leitelho (buttermilk - ver dica)
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco (5 g aprox.)
- 80 g açúcar amarelo, mais 2-3 c. de sopa
- 650 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de canela em pó
- ½ c. sopa de gengibre em pó
- ½ c. chá de noz-moscada
- ½ c. chá de cravinho em pó
- 1 c. chá de cardamomo em pó
Glacé
- 150 g açúcar
- 200 g queijo-creme
- 2 c. sopa de rum (optioneel)
- 1 pitada de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1928.5 kJ / 460.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 67.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 362.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo-rei escangalhado
6hod.
Tarte de alfarroba, amêndoa e figo
35p
Strudel de cogumelos, feta e espinafres
1h 45min
Bolachas de amendoim com chocolate
50 min
Gelado de skyr com baunilha e framboesa
10 godz. 15 min
Sanduíches de gelado de gengibre e caramelo
10 Std.
Tarte de requeijão
40min
Molho de ameixa à chinesa
40min
Chiffon de laranja quase sem açúcar
1h 15min
Doce de fruta do pomar
45 min
Coelho à caramela
13h
Doce de figo e amêndoa
45 min