Enrolados de abóbora e canela

Enrolados de abóbora e canela

4.1 7 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 20min
12 unidades

Ingrediënten

  • água
    500 g
  • abóboras Hokkaido cortada em cubos (2 cm aprox.)
    500 g
  • manteiga cortada em pedaços
    150 g
  • leitelho (buttermilk - ver dica)
    280 g
  • fermento de padeiro seco (5 g aprox.)
    1 c. chá de
  • açúcar amarelo mais 2-3 c. de sopa
    80 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    650 g
  • ovo
    1
  • extrato de baunilha
    1 c. chá de
  • bicarbonato de sódio
    ½ c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • canela em pó
    1 c. sopa de
  • gengibre em pó
    ½ c. sopa de
  • noz-moscada
    ½ c. chá de
  • cravinho em pó
    ½ c. chá de
  • cardamomo em pó
    1 c. chá de
Glacé
  • açúcar
    150 g
  • queijo-creme
    200 g
  • rum (optioneel)
    2 c. sopa de
  • sal
    1 pitada de

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidade

Natrium 362.5 mg
Eiwitten 8.6 g
Calorieën 1928.5 kJ / 460.9 kcal
Vetten 17.1 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 67.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...