Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de batata
- 600 g água
- 800 g batata cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 50 - 60 g queijo parmesão
- 1 ovo
- 50 - 60 g pão ralado
- 10 g mostarda de Dijon
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta preta
Recheio de cogumelos
- 60 g cebola
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar e fritar
-
150
g cogumelos frescos (cantarelos, boletus, pleurotos, etc.), cortados em pedaços (2 cm aprox.)
of 150 g cogumelos Paris cortados em pedaços (2 cm aprox.) -
4 - 5
pés de aneto, só as folhas
of 4 - 5 pés de salsa, só as folhas - Pão ralado q.b. p/ panar
- Natas azedas q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 712.9 kJ / 170.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 454.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1 Std. 15 Min
Tacos com legumes e feijão - TM5
Geen beoordelingen
Massa com molho de amendoim vegan
30 min
Gnocchi com curgete - TM6
45 Min
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 Min
Empanadas vegan com recheio de cogumelos e pimento
1 Std. 20 Min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1h 5min
Rolo vegetariano
1 godz. 50 min
Soufflé de espinafres e cogumelos
1 Std. 20 Min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 Std. 20 Min
Strudel de legumes
50 min
Gratinado de batata e aipo
1h 10min