Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de batata
- 600 g água
- 800 g batata cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 50 - 60 g queijo parmesão
- 1 ovo
- 50 - 60 g pão ralado
- 10 g mostarda de Dijon
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta preta
Recheio de cogumelos
- 60 g cebola
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar e fritar
-
150
g cogumelos frescos (cantarelos, boletus, pleurotos, etc.), cortados em pedaços (2 cm aprox.)
of 150 g cogumelos Paris cortados em pedaços (2 cm aprox.) -
4 - 5
pés de aneto, só as folhas
of 4 - 5 pés de salsa, só as folhas - Pão ralado q.b. p/ panar
- Natas azedas q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 712.9 kJ / 170.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 454.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hambúrgueres de quinoa e ketchup de tomate-cereja amarelo
2h
Lasanha de lentilhas vegan
2u. 20min
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50min
Almôndegas de couve-flor com molho de tomate
1h 30min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50min
Ramequins com couve, batata e ovos macios
1h 15min
Empadão de batata e cogumelos
1h 20min
Trouxa de abóbora e especiarias
1h
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1h
Tikka masala de couve-flor
30min
Tofu com caril katsu vegan
1h