Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di pancetta affumicata, a fette
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di carne trita di maiale
- 300 g di carne trita di pollo
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di ketchup
- 40 g di brandy
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di pistacchi tritati
-
40
g di amarene
of 40 g di mirtilli freschi - 200 g di petto d'anatra affumicato, affettato (circa 1-2 mm)
- 250 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 200 g di filetto di petto di pollo, senza pelle, tagliato a fette (circa 5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 401 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1h 35min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1sa 30 dk
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1sa
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3h
Pasticcio di agnello e purea di patate
1 Std. 40 Min
Maionese
10 Min
Merluzzo in salsa aioli
1sa
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 Std. 5 Min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 dk
Condimento per Caesar salad vegan
40 dk
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1sa 30 dk