Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g de jamón ibérico en lonchas
- 100 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de mantequilla
- 250 g de patata chascada
- 300 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
- 400 g de leche
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 85 g de guisantes fritos con wasabi
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 232 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 155.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema de guisantes
30 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min
Vichyssoise
2h 20 min
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Crema de hummus con mejillones
30 min
Minipastel de pescado y marisco
40 min
Volovanes con marisco y rape
1h 10min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 godz. 30 min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 min
Crema de coliflor con bacalao y beicon
30 min
Crema San Germán
40 min