Compatibele versies
Guisado de coelho com puré de batata-doce e feijão-branco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g azeite
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura cortada em cubos (1,5 cm aprox.)
- 50 g talo de aipo cortado em pedaços (1 cm aprox.)
- 600 g coelho cortado em pedaços pequenos
- 15 g farinha
- 200 g nabo cortado em cubos (1,5 cm aprox.)
- 200 g folhas de couve lombarda cortada em pedaços pequenos
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 2 ¼ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ramo de cheiros (louro, rosmaninho e tomilho), 25 g aprox. (ver dica)
- 500 g batata-doce laranja cortada em pedaços pequenos (1,5 cm aprox.)
- 500 g feijão-branco cozido escorrido
- 1 pedaço de curcuma fresca ( 5 cm aprox.), cortada em fatias
- 300 g ervilhas descongeladas
- 300 g cogumelos pleurotus partidos em pedaços
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 14.2 g
- Natrium
- 1036.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitela guisada com massa
9h 20min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50min
Coelho à caramela
13h
Raia com cebolada e batatas
45 Min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1 godz. 30 min
Caril de línguas de bacalhau com arroz ao vapor
1 godz. 30 min
Crumble de amêndoa com legumes
1 godz.
Arroz de coelho e espinafres
40min
Tripas à moda da Régua
2 Std. 30 Min
Coelho estufado com esparguete
9h
Coelho com ameixas e sultanas
3 Std. 50 Min
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8u. 30min