Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile végétale
- 500 g de légumes variés bio, à chair ferme (brocoli, chou-fleur, carotte, haricots verts, céleri-rave, champignons), en cubes (1 cm)
- 50 g d'eau
- 10 g de sucre en poudre
- 20 g de sauce de soja
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 300 g de légumes variés bio, à feuilles (oignon, céleri, épinards, chou, par ex.), coupés en morceaux (3-5 cm)
- 100 g de beurre de cacahuète
-
10
g d'huile de sésame
of 10 g d'huile végétale
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1808.5 kJ / 432.3 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 793.5 mg
Alternatieve recepten
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45min
Korma veggie aux noix de cajou
55 Min
Patates douces farcies, coleslaw et mayonnaise banane-sriracha
50 Min
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50 Min
Gratin de patate douce
50 Min
Ragoût de légumes et seitan à la vietnamienne, riz au jasmin
55 Min
Quinoa aux légumes verts, tomates cerise et chèvre
40min
Lasagne véganes aux champignons sauvages, cavolo nero et pesto de roquette aux noix
1 Std. 30 Min
Bowl de quinoa et champignons marinés
1h 20min
Champignons portobello farcis au quinoa et aux légumes
1h 10 min
Pâtes aux tomates séchées avec tempeh
30 Min
Taboulé de brocoli et chou-fleur, tofu fumé et olives
15min