
Compatibele versies
Pizza complète à la crème d'asperges, mascarpone et saumon fumé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte à pizza de blé entier
- 250 g d'eau
- 5 g de levure fraîche
- 1 c. à café de miel
- de l'huile d'olive extra vierge pour graisser
- 150 g de farine à pain
- 250 g de farine de blé complet
- 1 c. à café bombée de sel
Crème d'asperges
- 500 g d'eau
- 400 g d'asperges en morceaux (2-3 cm)
- 1 échalote coupée en deux
- 3 brins de persil frais les feuilles uniquement
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 pincée de sel
Garniture
- de l'huile d'olive extra vierge pour graisser et assaisonner
- 1 pincée de sel
- 250 g de mascarpone
- 150 g de saumon fumé en tranches
- 1 - 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 367.1 kcal / 1536 kJ
- Eiwitten
- 13.3 g
- Vetten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Natrium
- 454.8 mg