
Compatibele versies
Galettes de pommes de terre farcies aux champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte de pommes de terre
- 600 g d'eau
- 800 g de pommes de terre en morceaux (2 cm)
- 50 - 60 g de parmesan en morceaux
- 1 oeuf
- 50 - 60 g de chapelure
- 10 g de moutarde de Dijon
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir moulu
Garniture aux champignons
- 60 g d'oignons coupés en 2
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile végétale et plus pour cuire
-
150
g de champignons frais variés (par ex.: girolles, bolets, pleurotes...), en morceaux (2 cm)
of 150 g de champignons de Paris frais en morceaux (2 cm) -
4 - 5
brins d'aneth frais les feuilles uniquement, grossièrement hachées
of 4 - 5 brins de persil frais les feuilles uniquement, grossièrement hachées - de la crème épaisse pour servir
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 165.9 kcal / 694.2 kJ
- Eiwitten
- 6.6 g
- Vetten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vezels
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Natrium
- 455.4 mg